Abonnement maaltijdservice

Wat eten we vandaag? Een vraag die vaak wordt gesteld en waar wij het antwoord op weten. En u hoeft er uw huis niet voor uit, wij bezorgen gewoon bij u thuis. 

Wij zijn ’t Pannetje uit Fijnaart; ontstaan vanuit onze passie voor koken en bieden maaltijdservice voor mensen die geen inspiratie en/of zin (meer) hebben om zelf te koken of simpelweg geen tijd hebben om zelf te koken. Misschien heeft u al eerder van ons gehoord of ons interview gelezen in Fendert Lokaal.
De gerechten bereiden wij vers en proberen wij zoveel als mogelijk aan te laten sluiten aan het seizoen. Om voedselverspilling te voorkomen, is wat vandaag wordt besteld, morgen vers bereid en bezorgd. In 2021 zijn we begonnen met weekmenu’s met verschillende en gezonde maaltijden, wat iedere twee weken wijzigt. Het menu is inmiddels uitgebreid met gezinsverpakkingen en voor bedrijven hebben wij speciale menu’s met overwerkmaaltijden. Vanaf oktober 2023 breiden wij onze service uit met een weekabonnement op maaltijdservice, waarin men 4 of 5 maaltijden per week krijgt. U betaalt een vast bedrag per maaltijd ongeacht de ingrediënten. Zo heeft u de beschikking over gezonde maaltijden zonder dat u zelf hoeft te koken.

Voor meer informatie Bekijk onze Flyer

Direct inschrijven via het deelname formulier