Over

Als fulltime werkende ouders met 3 opgroeiende kinderen die ook nog eens sporten …. weet ik als geen ander hoe het is om dan na een lange drukke dag de keuken nog in te “moeten“

Laat ik me eens voorstellen, ik ben Birgitta Haesakkers, getrouwd en wij hebben drie kinderen. Ik heb een zwak voor lekker eten en passie voor koken, welke is ontstaan toen ik een jaar in de USA woonde bij mijn tante, die van Italiaanse afkomst is en heerlijk kan koken. Bij mij is toen de interesse voor lekker eten aangewakkerd, of misschien zat ie al ergens verborgen. Ik vind het hartstikke leuk om in de keuken bezig te zijn om lekkere dingen uit te proberen, het gezin denkt daar overigens weleens anders over…..

In 2020 is het idee ontstaan om van mijn hobby en passie koken mensen te ontzorgen die of “geen tijd hebben”, of “wat eten we vandaag” of gewoon geen zin hebben om te koken. Als fulltime werkende ouders met 3 opgroeiende kinderen die ook nog eens sporten …. weet ik als geen ander hoe het is om dan na een lange drukke dag de keuken nog in te “moeten”.
Iedereen is tegenwoordig druk, op sociaal, sport- en werkgebied en dan moet er ook nog tijd overblijven voor vrije tijd, we moeten heel veel en dan is een snelle niet verse hap snel gevonden.
Daarnaast kwam het geluid bij mijn collega’s vandaan er is hier niet gezonds en/of ter afwisseling te krijgen voor als we overwerken.
Wat is er dan beter, als deze snelle hap wel gewoon een gezonde en voedzame maaltijd is, die enkel nog opgewarmd dient te worden.

En tada zo werd ’T Pannetje geboren!

Iedere twee weken maak ik een menu met verschillende gerechten, die tot een dag van tevoren kunnen worden besteld en die dan
vers worden bereid en bezorgd. 
Maaltijden voor doordeweeks, van maandag t/m donderdag.

Als u een lekker gerecht ziet, maar dit liever op een andere dag van de week zou willen, vraag dan even naar de mogelijkheden.
Naast de avondmaaltijden kan ’T Pannetje ook lunches en buffetten verzorgen, neem contact op en dan kunnen we brainstormen over de wensen en mogelijkheden.

Eet smakelijk!

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to using ‘Content here