Nieuw: weekabonnement maaltijdservice

Vanaf oktober 2023 breiden wij onze service uit met een weekabonnement op maaltijdservice van ± 350 gram per gerecht. Voor een vast bedrag per maaltijd, ongeacht de ingrediënten, beschikt u over gezonde maaltijden zonder zelf in de keuken te hoeven staan.

Abonnement-4 kost € 28,00 per week, excl. bezorgkosten en bestaat uit 4 maaltijden per week á ± 350 gram per gerecht. Deze maaltijden zijn gevarieerd en bestaan bijvoorbeeld uit uitgerechten van aardappelen/groente/vlees of vis, rijstgerechten, pastagerechten of in de zomer bijvoorbeeld een lekkere maaltijdsalade.

Abonnement-5 kost € 35,00 per week, excl. bezorgkosten en bestaat uit 4 maaltijden per week á ± 350 gram per gerecht plus een soep.

Bezorgkosten bedragen € 1,50 per week voor Heijning, Oudemolen en € 2,50 per week voor Dinteloord, Klundert, Oud Gastel en Willemstad. In Fijnaart wordt gratis bezorgd.

Wilt u ‘t Pannetje vrijblijvend een keer uitproberen? Bestel het kennismakingsmenu van 4 maaltijden á ± 350 gram voor € 25,00. Kunt u daarna besluiten of u een abonnement wilt afsluiten.

Aangepaste bezorgdag in week 42

In week 42 is er geen bezorging op donderdag. Het gerecht van donderdag 17 oktober 2024 is uiteraard wel te bestellen, dat wordt in die

Catering

Wist je dat je voor catering ook bij ons terecht kunt? Voor een borrelmiddag, voor een lunch, voor een buffet, wij denken graag mee over

Family Deal: Zalm in roomsaus

Zalmfilet in een heerlijke roomsaus met spinazie en zongedroogde tomaatjes, geïnspireerd op de Toscaanse keuken. Met daarbij naar keuze: gekookte aardappelen of pasta.